Stimulerend en Creatief Maatwerk
organisatieadvies - teamontwikkeling - persoonlijke groei - effectieve communicatie  

KLEUR BEKENNEN: keuze of kunde?

 

 

Welkom op de site van Muijzers Advies

Als (parttime) zelfstandig adviseur help ik medewerkers en leidinggevenden bij het verbeteren van werkprocessen ... en dus ook van resultaten. Cultuur, houding, kennis, ervaring ... het doet er allemaal toe. Inzicht in gedragsvoorkeuren legt een waardevolle basis voor elk verandertraject. Daar help ik graag bij. Zie Het verbeterproces voor meer inzicht in mijn unieke kleurrijke aanpak. 

NIEUW: Omdat ik per 1 september 2022 werkzaam als gemeentesecretaris van Oostzaan - nee, niet als interimklus - heb ik minder tijd beschikbaar voor 'ondernemende activiteiten' dan voorheen. Mijn aanstelling is niet fulltime, dus er is ook nog ruimte om op bescheiden schaal advieswerk te verrichten. Liefst doe ik dat dan met mijn eigen (team)evaluatiemodel, zie Bestuursstijlen.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Werkzaam als bestuurder of toezichthouder in onderwijs, zorg, welzijn, sport of openbaar bestuur? Adviseur of ondersteuner van bestuurders? Op zoek naar een effectief instrument om teamwork te verbeteren? GEVONDEN! Even herkenbaar als praktisch. Zie deze omschrijvingen van de mogelijkheden in de praktijk.

Ondertussen een stapje verder met de toepassing voor sportorganisaties! Zie o.a. het verslag van de eerste ervaring van een verenigingsbestuur op deze pagina. Momenteel begeleid ik twee verenigingsbesturen met een traject 'bestuurscoaching', vanuit het Nationaal Sportakkoord. Het zou mooi zijn als deze vorm ook in het nieuwe Sportakkoord v.a. 2023 aangeboden kan blijven worden.


Frans Muijzers