Stimulerend en Creatief Maatwerk
organisatieadvies - teamontwikkeling - persoonlijke groei - effectieve communicatie  

KLEUR BEKENNEN: keuze of kunde?

 

 

Welkom op de site van Muijzers Advies

Als (parttime) zelfstandig adviseur help ik medewerkers en leidinggevenden bij het verbeteren van werkprocessen ... en dus ook van resultaten. Cultuur, houding, kennis, ervaring ... het doet er allemaal toe. Inzicht in gedragsvoorkeuren legt een waardevolle basis voor elk verandertraject. Daar help ik graag bij. Zie Het verbeterproces voor meer inzicht in mijn unieke kleurrijke aanpak. 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Werkzaam als bestuurder of toezichthouder in onderwijs, zorg, welzijn, sport of openbaar bestuur? Adviseur of ondersteuner van bestuurders? Op zoek naar een effectief instrument om teamwork te verbeteren? GEVONDEN! Even herkenbaar als praktisch. Zie deze omschrijvingen van de mogelijkheden in de praktijk.

Ondertussen een stapje verder met de toepassing voor sportorganisaties! Zie o.a. het verslag van de eerste ervaring van een verenigingsbestuur op deze pagina. In 2022 begeleidde ik drie verenigingsbesturen met een traject 'bestuurscoaching', vanuit het Nationaal Sportakkoord. Ook in het nieuwe Sportakkoord v.a. 2023 blijft dit mogelijk!

Een ander pad ingeslagen voor nevenactiviteiten: vanaf 1 januari 2023 ben de voorzitter van de Rekenkamer van de gemeente Soest.


Frans Muijzers